What does FUBIS mean in Government & Military

FUBIS meaning is defined below:

Fuck You, Buddy, I Am Shipping. Used Toward The End Of A Tour Of Duty To Indicate An Attitude Of General Apathy And Contempt. (see Also FIIGMO)
ADVERTISEMENT

Was it useful?

What does FUBIS mean? It stands for Fuck You, Buddy, I Am Shipping. Used Toward The End Of A Tour Of Duty To Indicate An Attitude Of General Apathy And Contempt. (see Also FIIGMO)

Most popular questions

What does FUBIS stand for?


FUBIS stands for "Fuck You, Buddy, I Am Shipping. Used Toward The End Of A Tour Of Duty To Indicate An Attitude Of General Apathy And Contempt. (see Also FIIGMO)"

How to abbreviate "Fuck You, Buddy, I Am Shipping. Used Toward The End Of A Tour Of Duty To Indicate An Attitude Of General Apathy And Contempt. (see Also FIIGMO)"?


"Fuck You, Buddy, I Am Shipping. Used Toward The End Of A Tour Of Duty To Indicate An Attitude Of General Apathy And Contempt. (see Also FIIGMO)" can be abbreviated as FUBIS

What is the meaning of FUBIS abbreviation?


The meaning of FUBIS abbreviation is "Fuck You, Buddy, I Am Shipping. Used Toward The End Of A Tour Of Duty To Indicate An Attitude Of General Apathy And Contempt. (see Also FIIGMO)"

What does FUBIS mean?


FUBIS as abbreviation means "Fuck You, Buddy, I Am Shipping. Used Toward The End Of A Tour Of Duty To Indicate An Attitude Of General Apathy And Contempt. (see Also FIIGMO)"

Related Acronym Searches