What does NAK mean in Governmental & Military

NAK meaning is defined below:

Not Acknowledged
Categories of this acronyms

Was it useful?

What does NAK mean? It stands for Not Acknowledged

Comments having NAK

NEWS @Luminosity acquires Brazilian CSGO team! @LG_yel @LG_nak @LG_destinyy @LG_bit1 @LG_PKL

#AWANInews #ASMemilih: Laman web imigresen Kanada dibanjiri pengguna, rakyat AS nak pindah ke Kanada?

#AWANInews #ASMemilih: Trump mendahului, rakyat AS nak pindah ke Kanada?

Haa, korang mesti tertunggu-tunggu Elly Mazlein kan? Elly nak clear the air malamni! #MeleTOP

Hadiah malamni memang MeleTOP weh! Kita nak kasi 5 pasang tiket ke Legoland. Bukan satu, tapi 5! #MeleTOP

Ok so weekend ni nak pergi mana je? Mereput kat rumah je ke tu? #InstaSeleb IG @jannanick95

Standby standby! 10 minit lagi. Ada something nak announce malam ni tau! #MeleTOP

Pandailah berfatwa Pokemon tu haram. Rogol anak orang, ambil duit rasuah tak nak ambil kisah. Pening.

Bismillah ya nak #BismillahRizkiRidhoForIDA

Musafir malam ni di Kuala Terengganu. Tak sabar nak makang nasi dagang esok pagi...

More Comments with NAK...

"Bertaubatlah dunia nak kiamat"

Cepat tweetkan pikatline korang yg power-power tu, @Ayda_Jebat dengan @Radin_Era nak baca kejap lagi! #cinta40era

Ok gaisss, untuk bulan Oktober ini, kami nak umumkan #ArtisTerbaikERA jatuh kepada @faizal_tahir. Congrats bro!

Tak sabar nak tunggu jam tepat ke 9 malam! Fuhh detik yang dinantikan semakin hampir! Konsert akhir #AF2016

Sempena keputusan #UPSR2016, #GengPagiHot nak surprise adik-adik di SK Taman Desa. Jom jumpa diorang!

Susah tau nak buat senyum senget macam tu haha. Salam Jumaat semua! Sore ini jumpa di Jakarta ya! @hajeclothing

Salah program ni.. @NabilAhmad83 dan @jihanmuse pun ada tuk promosi kan #gegarvaganza nak start.. #AF2016

#AmalAF2016 kalau menang #AF2016 nak bukak kedai cendol!

kalau punya anak nanti, hal yg ingin saya bilang ke dia adalah: "nak, bapak mungkin lebih tua darimu, tapi belum tentu lebih baik."


Less...

Most popular questions

What does NAK stand for?


NAK stands for "Not Acknowledged"

How to abbreviate "Not Acknowledged"?


"Not Acknowledged" can be abbreviated as NAK

What is the meaning of NAK abbreviation?


The meaning of NAK abbreviation is "Not Acknowledged"

What does NAK mean?


NAK as abbreviation means "Not Acknowledged"

Related Acronym Searches